Παραγωγή:
Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά στέμφυλα Μοσχάτου Αμβούργου. Μετά το τέλος της αλκοολικής τους ζύμωσης η οποία γίνεται ελεγχόμενα σε θερμοκρασία 14-18 °C ακολουθεί η διαδικασία της απόσταξης. Συνεχής απόσταξη σε άμβυκα χωρητικότητας 1300lt με 7 κλασματικούς δίσκους.
Χαρακτήρας:
Ο αρωματικός χαρακτήρας χαρακτηρίζεται τόσο ως φρουτώδης όσο και ως ανθικός. Είναι περισσότερο έντονο το φρούτο το οποίο και εκφράζεται με αχλάδι και μήλο. Φρέσκο, τραγανό, ντελικάτο, βουτυρώδες με λεπτά αρώματα. Διαθέτει φινέτσα και έχει εξαιρετική ενσωμάτωση του αλκοόλ.