Παραγωγή:
Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά στέμφυλα Μοσχάτου Αμβούργου. Μετά το τέλος της αλκοολικής τους ζύμωσης η οποία γίνεται ελεγχόμενα σε θερμοκρασία 14-18 °C ακολουθεί η διαδικασία της απόσταξης. Συναπόσταξη του γλυκάνισου με το υδρο-αλκοολικό μείγμα που προκύπτει της ζύμωσης. Συνεχής απόσταξη σε άμβυκα χωρητικότητας 1300lt με 7 κλασματικούς δίσκους.
Χαρακτήρας:
Το γλυκάνισο είναι διακριτικά παρόν καθώς όσο κι αν κυριαρχεί αρωματικά, δίνει χώρο να εκφραστούν και αρώματα λευκών φρούτων και λουλουδιών. Το τελείωμα έχει μία αίσθηση ψωμιού που δουλεύει εντυπωσιακά με τα παιχνίδια της αλκοόλης στο στόμα.