Παραγωγή:
Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά στέμφυλα Μοσχάτου Αμβούργου. Μετά το τέλος της αλκοολικής τους ζύμωσης η οποία γίνεται ελεγχόμενα σε θερμοκρασία 14-18 °C ακολουθεί η διαδικασία της απόσταξης. Συνεχής απόσταξη σε άμβυκα χωρητικότητας 1300lt με 7 κλασματικούς δίσκους. Στη συνέχεια το τσίπουρο παλαιώνει για 4 έτη σε καινούργια γαλλικά δρύινα βαρέλια ειδικά για αποστάγματα.
Χαρακτήρας:
Διακρίνεται για το χρυσαφένιο – κεχριμπαρένιο χρώμα του. Ο αρωματικός του χαρακτήρας είναι πλούσιος με πολυπλοκότητα. Ο ανθικός και φρουτώδης χαρακτήρας του έρχεται σε πλήρη αρμονία με τη βανίλια, το μέλι και τα βότανα. Το σώμα του διακρίνεται για τη φινέτσα του, την πλούσια και ισορροπημένη δομή και τη βουτυρένια υφή του. Ένα ντελικάτο απόσταγμα που μπορείτε να το απολαύσετε με εκλεκτή σοκολάτα, αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς.