Χαρακτήρας:
Λαμπερό ανοιχτό πρασινοκίτρινο χρώμα που προδίδει νεότητα και φρεσκάδα. Πλούσιος αρωματικός χαρακτήρας με ανθικές νότες όπως το γιασεμί, τα άνθη πορτοκαλιάς αλλά και φρουτώδη αρώματα όπως το αχλάδι, το ροδάκινο και το βερίκοκο συνυπάρχουν με νύξεις βοτανικότητας που ενδυναμώνουν την αίσθηση φρεσκάδας. Τραγανή οξύτητα και μακρά λεμονάτη επίγευση. Καλύπτει μία μεγάλη γκάμα συνδυαστικής . Μπορεί να το απολαύσει κανείς από σκέτο μέχρι και πλάι σε ήπιες συνταγές λευκών κρεάτων. Πλούσιες σαλάτες , τάρτες λαχανικών (κολοκύθι), κοτόπιτες, γραβιέρες και ζυμαρικά με λευκές σάλτσες ή πέστο.
Οινοποΐηση:
Παραλαβή μόνο μούστου εκ ροής και κρυοεκχύλιση για 24 ώρες για ενίσχυση του αρωματικού χαρακτήρα. Ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές στους 15,5 °C.
Σερβίρεται ιδανικά στους 9 – 11 °C.