Χαρακτήρας:
Λαμπερό κοραλλένιο χρώμα και φρουτώδης αρωματικός χαρακτήρας. Η φράουλα, το κεράσι, και ο ανανάς κυριαρχούν και συμπληρώνονται από αρώματα πορτοκαλιού και κερασιού. Η γλυκύτητα ισορροπείται με τη δροσερή οξύτητα. Καλή επίγευση και ντελικάτη γλυκιά αίσθηση.
Οινοποΐηση:
Από κοινού οινοποίηση των ποικιλιών με παραλαβή μόνο μούστου εκ ροής και για τις δύο ποικιλίες. Κρυοεκχύλιση και διακοπή της αλκοολικής ζύμωσης με τη μέθοδο της ψύξης στα επιθυμητά σάκχαρα.
Αμπελώνες:
Και οι δύο ποικιλίες καλλιεργούνται στην περιοχή της Φαλώρειας σε υψόμετρο 170m. Τα εδάφη είναι αργιλοπηλώδη, πλούσια σε οργανικά στοιχεία.
Σερβίρεται ιδανικά στους 8 – 10 °C.