Logo

Χαρακτήρας:

Κρασί με διαυγή όψη και ανοιχτό πορφυρό χρώμα. Η μύτη είναι γλυκιά και πιπεράτη με αρωματικές νότες από φρούτα, άνθη, μπαχαρικά και βότανα. Διακρίνονται αρώματα ώριμων κερασιών, κυδωνιού και βιολέτας. Είναι μαλακό με ήπιες τανίνες και μέτρια επίγευση κακάο.

Οινοποΐηση:

Ξεχωριστή οινοποίηση για το Cabernet Sauvignon και το Μοσχάτου Αμβούργου. Κρυοεκχύλιση μίας ημέρας και εκχύλιση 10-15 ημερών. Ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε θερμοκρασία 22 °C.

Αμπελώνες:

Και οι δύο ποικιλίες καλλιεργούνται στην περιοχή της Φαλώρειας σε υψόμετρο 170m. Τα εδάφη είναι αργιλοπηλώδη, πλούσια σε οργανικά στοιχεία.

Σερβίρεται ιδανικά στους 12 – 14 °C.

ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΟΣ Σερβίρεται ιδανικά στους 12 – 14 °C.
Επόμενο